heatujuapelsin.

reede, 19. jaanuar 2007

Paar päeva tagasi anti meile koolisööklas apelsin. Selline ilus ümmargune, paraja suurusega. Ma ei söönud seda ära, vaid panin kotti ja tõin koju. Panin laua peale ja ei tahtnud ikka seda ära süüa. Võtsin hoopis musta markeri ja tegin apelsinile kaks musta ümmargust silma ja tõmbasin pika kaardus joone - suu. Panin ta oma kirjutuslaua riiuli peale, täpselt arvuti koha peale. Ja seal on ta kaks päeva juba olnud. Ja ikka pole pehmeks läinud.

Täna mõtlesin, et sööks ta siis ära, mis ta ikka seisab seal. Võtsin ta kätte, kuid ei suutnud teda koorida.. sest tal oli nägu. Apelsinil on markeriga joonistatud nägu ja ma ei suuda teda süüa enam.. Panin ta rahulikult tagasi sinna kust võtsin..

Ja kui seda postitust loete, märkate, et alguses nimetasin apelsini selleks, kuid peale seda kui ütlesin, et joonistasin apelsinile näo, kirjutasin tema-vormis. Imelik.. Näoga oled keegi. Nöota mitte miski.

Mu tunne on sama, nagu Tom Hanks'il filmis "Kaldale uhutud", kus tal oli kaaslaseks võrkpall nimega Wilson. Ja tal oli ka nägu. Isegi juuksed olid.

Mina oma heatujuapelsinile nime ei hakka panema. :)

0 ütles midagi.: