aega oleks juurde vaja.

teisipäev, 6. märts 2007

Nii nii nii. Eile sattusin üle pika aja uurimustöö tuhinasse. 36 lk on valmis. Millalgi hakkan Eesti restoranide interjööre uurima ehk chillin kaks päeva internetis restoranide kodulehekülgede peal.

Juba hakatakse tegema stendi "titepilt versus uuem pilt". Teate küll. Meil on igatahes selline traditsioon, et igal lõpuklassil on stend selliste "enne ja pärast" piltidega. Eelmistel aastatel on samuti selliseid stende tehtud ja siis käisime vaatamas ja uurimas ja naermas. Nüüd naerdakse meie üle. Heas mõttes loomulikult. Vist. : ) Panin juba pildid kapi peale valmis, homme kraban kaasa, kui meeles on.

Täna järjekordselt olin mina see, kes matemaatika õpetaja/klassijuhataja peale vihastas. Turtsusin üksi seal pingis ja lõpuks tõmbasin tervele vihiku lehele mingi sigrimigri peale. No ei saa midagi aru ju kui õpetaja põristab kogu ülesande lüümiku pealt nii kiiresti maha, et ma ei jõua isegi ülesande numbrit maha kirjutada. Ja loomulikult õpetaja kirjutab kõige väiksemas kirjas üldse. Pigistad silmad välja, et näha mis värvi tindiga ta üldse kirjutanud on. Jee.

Okei ma nüüd naudin päeva kuidagimoodi, sest homseks pole midagi õppida. Mõnna.

0 ütles midagi.: